Yüksek son üretim, üretim sürecine geri beslenen güvenilir kalite bilgisi gerektirir. Bu bilginin prototipleme, rampa ve ana inşa prosesi sırasındaki kullanılabilirliği, zamandan üretime indirmenin ve proses kalitesinin ve tekrarlanabilirliğin artırılmasının anahtarıdır.

Nikon Metroloji Lazer Radar CMM çözümü, mağazada hızlı, CMM kalite ölçümleri sağlamak için bu gereksinimleri içerir. Bu, fabrikada herhangi bir yerde doğru, mutlak ölçüm verileri sağlayan, geleneksel otomobil karoseri muayene yöntemlerine benzersiz bir alternatiftir.

Otomotiv endüstrisinden gerçek yaşam uygulama örneklerini kullanarak bu web semineri, yeni nesil CMM denetim çözümünün gerçek katma değerini gösterecektir: hızlı inceleme, doğru veriler, mutlak ölçümler ve lider yazılım paketleri ile entegre.

Bu özel web seminerine kayıt olun - Lazer Radar CMM ile artan işlem kalitesi ve tekrarlanabilirlik

   

 

 

 

 

 

 

 

26 Haziran 2018 | 15:30 CEST (Avrupa) | 14:30 BST (İngiltere) | 9.30 EDT (ABD)